дом Политика ГЕРБ стартира процедура по номиниране на кметове и общински съветници

ГЕРБ стартира процедура по номиниране на кметове и общински съветници

0
ДЯЛ

Партия ГЕРБ започва номинационни събрания по общини за издигане на кандидати за кметове и общински съветници, съобщиха партийни източници.
Инструкциите предвиждат във всяка община да бъдат проведени открити общински събрания, на които да присъстват членове на Изпълнителната комисия.
В първите дни на септември трябва да са ясни кандидатите за кметове на десетте общини в Шуменска област, както и листите за общински съветници.
Последната дума ще бъде на висшия орган в партията – Изпълнителната комисия.
Събранията за излъчване на кандидати да бъдат открити и на тях да се канят и външни хора, призова от трибуната на Националното събрание на партията премиерът и лидер на ПП ГЕРБ Бойко Борисов.
„Да чуем и другата страна какво мислят за нашите кметове и общински съветници. Дали не сме станали много лъскави. Номенклатура, както му казваха на времето“, заяви председателят. И апелира към аудиторията, много внимателно да се огледат хората.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВъзпитаници на образователен център „Софос“ гостуваха в полицията и разследваха кражба на шоколад
Следваща статия43 800 първокласници ще получат по 250 лева помощ в началото на учебната година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here