дом Политика ГЕРБ: Доверете ни се! Няма да ви подведем

ГЕРБ: Доверете ни се! Няма да ви подведем

0
ДЯЛ

В края на предизборната кампания и в навечерието на местния вот кандидатът за кмет на Шумен Любомир Христов направи специално обръщение към шуменци.
„Уважаеми съграждани, през изминалите дни проведохме много срещи и разговори с хората. За мен, като кандидат за кмет, беше изключително важно да чуя оценката на шуменци от града и селата на общината. Чухме и похвали, и критики, и признание за направеното, но и още по-големи очаквания. Обещахме да продължим и да развиваме постигнатото, така че резултатите от нашата работа да се усетят лично от всеки жител на общината близо до неговия дом, в неговия квартал, в града и селата,“ каза Христов.
В кампанията на ГЕРБ имаше само позитивни послания. Любомир Христов припомни, че неговият екип стъпва на успехите в досегашното управление и представя визията си за бъдещето.
„Не си позволихме да очерняме и да клеветим опонентите си, да надуваме мускули с популизъм, лъжи и нереалистични обещания. Пред вас се изправят кандидати, които твърдят, че от тях започва промяната, но удобно години наред бранят статуквото. Други, без какъвто и да е управленски опит, решиха да използват водата и на гърба на шуменци да трупат политически дивиденти. Знам, че да си кмет, означава ежедневно да се сблъскваш с трудности, да решаваш проблеми, трупани с години. Знам също, че въпреки усилията не винаги успяваш да ги преодолееш веднага, но с решителност и постоянство добрите резултати идват. Така ще продължим да работим и занапред,“ категоричен беше кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ.
Той се обърна отново към шуменци и ги призова, когато в неделя тръгнат към избирателните урни, да си спомнят какъв беше преди и как изглежда днес Шумен. В обръщението си кандидатът за кмет Любомир Христов увери, че ще продължи да работи с амбицията да превърне Шумен в модерен и привлекателен град, с добра инфраструктура и устойчиви перспективи за развитие.
„Не се съмнявайте. Дайте ни шанс да продължим заедно и да довършим започнатото. Аз съм сигурен, че с натрупания опит, с отговорност и пълната ангажираност на моя екип ще изградим един динамичен и проспериращ Шумен за по-доброто бъдеще на нашите деца.
Доверете ни се. Няма да ви подведем. Гласувайте с бюлетина №43“!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.
Пресцентър на ПП ГЕРБ-Шумен
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияС молебен и шествие Красимир Костов и кандидатите за съветници закриха предизборната кампания
Следваща статия99- годишният Иван Бончев е най-възрастният избирател в община Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here