дом Политика ГЕРБ – Каспичан откри с водосвет кампанията си за местния вот

ГЕРБ – Каспичан откри с водосвет кампанията си за местния вот

0
ДЯЛ

ГЕРБ – Каспичан откри кампанията си за местния вот. Водосвет за здраве, успех и благоденствие в Голямата базилика в Плиска отслужи отец Андрей, съобщиха от пресцентъра на партията.
На събитието присъстваха кандидатът за кмет на община Каспичан – Юлия Вълчева, народните представители д-р Румен Генов и Димитър Александров, кандидатите за общински съветници и за кметове на кметства от партията, членове и симпатизанти.

„ПП ГЕРБ – Каспичан ще заложи на позитивна и градивна кампания в постоянен и открит диалог с хората“, каза пред присъстващите общинският ръководител на партията и кандидат за общински съветник Ралица Тодорова.
Кандидатът за кмет на община Каспичан Юлия Вълчева заяви, че е човек на действията, а не на красивите обещания. „Уверена съм, че с вашата подкрепа Каспичан ще продължи трансформацията си в модерен европейски град, а ГЕРБ ще постигне поредната си местна изборна победа“, завърши тя.
Снимка: ПП ГЕРБ
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАдминистративен съд Шумен – отново домакин по Програмата за обмен на магистрати между държавите членки на ЕС
Следваща статияБезплатни консултации за пенсиониране в НОИ Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here