дом Политика ГЕРБ издига нови кандидати за кметове в Каспичан и Нови пазар

ГЕРБ издига нови кандидати за кметове в Каспичан и Нови пазар

0
ДЯЛ

Юлия Вълчева Добрева – Петрова е номинацията на ГЕРБ за кмет на Каспичан. Тя е предпочетена пред Милена Недева, която управлява общината два мандата. Това съобщи за 24shumen.com областният лидер на партията и кмет на Шумен Любомир Христов.
На общинската конференция на ГЕРБ в Каспичан бяха предложени четири кандидатури, но помощник-нотариус Юлия Вълчева Добрева – Петрова получи най-много номинации.
В община Нови пазар ГЕРБ също издигат нов кандидат – Ангел Куцаров. Той е председател на местния Общински съвет. Номинацията му идва, след като настоящият кмет Ивайло Камаджиев се отказа да участва в битката за втори мандат.
В община Върбица, където ГЕРБ няма да издигне свой кандидат, партията ще подкрепи Реджеб Алиев.
В старопрестолния Велики Преслав в битката за кметския стол ГЕРБ залага на Янко Йорданов, а в Хитрино на Фатме Аджелил.
В процес на уточняване са кандидатите на политическата сила за общините Каолиново и Венец.
Припомняме, че за втори мандат за кмет на община Шумен бе утвърдена кандидатурата на Любомир Христов. По време на общинската конференция на ГЕРБ през август номинацията му получи одобрението на всички присъстващи в залата. За втори мандат в община Никола Козлево ще се бори и настоящият кмет на ГЕРБ Ешреф Реджеб.
Неоспорима бе и кандидатурата на настоящия кмет на община Смядово Иванка Петрова.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМлада жена е в кома след падане от шестия етаж на блок в Шумен
Следваща статияНов Център за грижи за лица с умствена изостаналост ще бъде изграден в Лозево

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here