дом Култура Георги Христов с взривяващ от емоция концерт-спектакъл в „Арена Шумен“

Георги Христов с взривяващ от емоция концерт-спектакъл в „Арена Шумен“

0
ДЯЛ

Единственият и неповторим Георги Христов дава старт на своето турне за 2021 година, което ще мине през повече от 20 града в страната, ако условията по време на пандемия позволят.
На 20 май той ще гостува в град Шумен в „Арена Шумен“ от 19.00 часа.
Големият тенор ще представи грандиозен концерт-спектакъл, преплетен от екзалтираща емоция, искреност, музика, ефектно осветление и завладяваш темперамент, пред който няма човек, който може да остане равнодушен. Това е събитие, което ще ви остави без дъх и ще го помните цял живот.
Великият глас на България пристига в Шумен с един специален концерт, изпълнен с чувственост и топла емоция. Проектът му „Моят път“ предизвика голям интерес сред почитателите му в страната и изпълни концертните салони без страх от пандемията и с огромно въодушевление. Бурната емоция на любимия певец, с която залива публиката, оставя след себе си хиляди екзалтирани хора, очакващи отново и отново да го гледат. Концертът е повече от прекрасен, чудодеен, емоционален, взривяващ и за щастие, и тази година Шумен е включен в турнето на емблематичния изпълнител Георги Христов.
Организаторите гарантират, че ще преживеете една незабравима вечер, позитивна до безвремие, така нужна ни в тази епидемична обстановка.
Билети ще намерите на касата на киното в Младежки дом всеки работен ден, както и в системата на Ивентим БГ.
Телефон за информация: 0897051411

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Светкавица“ (Търговище) с класически резултат срещу „Ботев“ (Нови пазар)
Следваща статия241 нови случая на COVID-19 у нас, в Шуменско са 2

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here