дом Криминале Гасиха пожар до сметище в Смядово и пламнали сухи треви

Гасиха пожар до сметище в Смядово и пламнали сухи треви

0
ДЯЛ

Пожар до сметище край Смядово гасиха огнеборците вчера. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Сигналът за инцидента е приет в 13.30 часа.Към мястото е насочен екип от противопожарната служба в Смядово. Огнеборците погасили пламъците с 1000 литра вода. Спасени от опожаряване са 50 декара с посеви, които били в непосредствена близост до пожара.
В 15.40 огнеборци от участъка на пожарната в Смядово са реагирали и на сигнал за пламнали сухи треви на ул. “Пчелина“ в града. Пожарът бил загасен с 1000 литра вода, не са допуснати материални загуби.
В 14.06 часа на 4 август е приет сигнал за пожар в сухи треви на ул.“ Неофит Рилски“ в Шумен. Пламъците са погасени с 3 000 литра вода, не са допуснати материални загуби.
В 16.17 часа в получено съобщение, че горят сухи треви в местността „Малка мера“ край село Царев брод. Екипът от РСПБЗН-Шумен, който бил пратен на произшествието погасил пламъците с 3 000 литра вода. Не е допуснато разпространение на огъня, пожарът е без материални щети.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМБАЛ-Шумен обяви конкурс за лекар, специализант по образна диагностика
Следваща статияИззеха автомобила на шофьор, седнал зад волана след употреба на алкохол

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here