дом Общество В Шумен започна раздаването на продукти по училищните схеми за плод и...

В Шумен започна раздаването на продукти по училищните схеми за плод и мляко

0
ДЯЛ

Раздаването на продуктите по схемите „Училищен плод“ и „Училищно мляко“ започна в училищата и детските градини в Шумен. „Изготвен е график,по който всяко учебно заведение ще раздаде пакетите“, каза за 24shumen.com зам.-кметът по образование Найден Косев.
Продуктите по схемите за плод и мляко се дават за период от 13 март до 13 май.
Получаването на пакетите в Шумен започна от вчера и ще продължи до края на тази работна седмица.
На 7 май СУ „Сава Доброплодни“ ще започне предоставянето на продуктите. „Пакетите ще съдържат 450 грама кашкавал, около 2 килограма краставици, 3 ябълки и 3 банана“, обясни директорката на учебното заведение Албена Иванова-Неделчева. Тя уточни, че е създадена стриктна организация за раздаването на продуктите. В СУ „Сава Доброплодни“ то ще бъде в двора от 11.30 и ще продължи до 18.30 часа. „Взели сме всички мерки да предотвратим струпване на хора на входа на училището. Осигурени са предпазни срества – престилки, маски и ръкавици за хората, които ще раздават пакетите“, добави директорката.
На 7 май пакети по схемите за плод и мляко ще се раздават и във Второ основно училище „Д-р Петър Берон“ в Шумен. Директорът Павел Павлов увери, че там също е създадена организация за нормално протичане на получаването на продуктите. Той уточни, че ако останат непотърсени пакети, те ще бъдат предоставени в помощ на социални домове.
Снимка: МЗХГ
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБорят безработицата у нас с мащабно строителство
Следваща статияТопъл обяд за нови 105 нуждаещи се в община Никола Козлево

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here