дом Общество В община Венец продължава ремонтирането на детски градини

В община Венец продължава ремонтирането на детски градини

0
ДЯЛ

В изпълнение на проект по „Красива България“ на стойност 166 000 лева, се ремонтира детска градина „Знаме на мира“ в село Борци, община Венец. 51% е съфинансирането от общинския бюджет.
Предвижда се поставяне на нова дограма и топлоизолация, както и монтиране на нова отоплителна инсталация „Камина на пелети“. Така ще се намалят енергийните разходи и ще се осигури комфорт на малките възпитаници и на персонала в градината.
„Надявам се за първия учебен ден децата да влязат в една обновена сграда. Те заслужават да им е приятно и уютно и да посещават с удоволствие заведението“, заяви за 24shumen.com кметът на община Венец Нехрибан Ахмедова.
На следващ етап със средства от перо „Местни приходи“ще бъдат закупени и монтирани нови съоръжения за игра в двора на детското заведение. А околното пространство ще бъде преобразено.
Кметът Ахмедова е удовлетворена, че досега е подновен и освежен сградния фонд на още 4 детски градини, като едната е с финансиране от националния доверителен еко фонд.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПолитическо споразумение: ГЕРБ и СДС заедно и на местните избори
Следваща статияДните на руската култура отново в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here