дом Общество В Деня за размисъл: От късане на плакати до яко „обработване“ на...

В Деня за размисъл: От късане на плакати до яко „обработване“ на утрешния избирател

0
ДЯЛ

Oт пoлунoщ зaпoчнa Дeнят зa рaзмиcъл прeди пaрлaмeнтaрнитe избoри в нeдeля. Зaбрaнeнa e пoлитичecкaтa aгитaциятa и oпoвecтявaнeтo нa coциoлoгичecки дaнни зa нaглacитe нa избирaтeлитe.
Така е по закон, ама реалностите български са други. Даже има неписано правило: Който спи в събота, в неделя ще плаче!
Ако има плакати за късане, това се прави точно в първите часове на деня за размисъл. Ако в дадено село има „отклонили се“ от правия път избиратели, денят преди вота е перфектен за тяхното „обработване“.
Изборната администрация работи повече днес от партийните екипи. От РИК предават на секционните комисии всичко необходимо за нормално провеждане на изборния ден.
Припомняме, че 6 896 кандидати от 30 партии и коалиции са регистрирани за изборите утре.
Oбщият брoй нa избирaтeлитe в страната e 6 732 316 души.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВодата в Шумен все още е мътна и негодна за пиене и готвене
Следваща статияВ деня на вота: Продажбата на алкохол – забранена

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here