дом Общество Върбишкото село Конево отново ще има Здравна служба

Върбишкото село Конево отново ще има Здравна служба

0
ДЯЛ
Снимка:Община Върбица

Село Конево отново ще има Здравна служба. Това съобщиха от община Върбица. От 1 декември д-р Пламен Владов ще приема пациенти в ремонтиран и уютен кабинет. От години жителите на Конево бяха принудени да търсят лекарска помощ в съседните села Ловец и Иваново. Кабинетът е ремонтиран със средства от общинския бюджет на Върбица. Ремонтът, обновяването и откриването на нови лекарски кабинети по места в цялата община, е сред приоритетите на кмета на Върбица инж. Мердин Байрям. Така освен в новата Здравна служба в село Конево, д-р Владов вече има нов кабинет и в село Сушина, където приема пациенти всеки вторник и четвъртък.

Снимка:Община Върбица

“Ние сме призвани да помагаме на хората и да ги лекуваме. Днес не всеки е заразен от вируса, и не всеки боледува от него. При мен идват хора с най-различни оплаквания, и аз съм готов да помагам на всеки. Особена е благодарността ни заедно с моята съпруга д-р Мария Радушева, която обслужва гражданството на град Върбица за това, че срещаме разбирането и помощта на общинския кмет, а и на кметовете по населени места. Доволен и благодарен съм, че имам топъл и уютен кът в селата, които обслужвам, за да мога безпрепятствено да служа на делото си”, казва д-р Владов. Обновена е и Здравната служба в село Бяла река.

Снимка:Община Върбица

Младият доктор Алиосман Ахмед близо година вече обслужва в различни дни от седмицатата населението на община Върбица. “ Доволен съм от условията, които са ми предоставени, за да работя спокойно и удобно. Не се оплаквам от нищо, пък и възрастта ми способства да започвам деня с голяма надежда и оптимизъм, че след всяко зло- следва доброто! Хората са приветливи и доброжелателни. Изпълняват препоръките и предписанията ми безпрекословно“, казва д-р Ахмед
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлънчева и студена събота
Следваща статияС музейно-образователни помагала на вълнуващо пътешествие в Златния век

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here