дом Общество Възстановяват движението на четири влака за Шумен

Възстановяват движението на четири влака за Шумен

0
ДЯЛ

Движението на четири пътнически влака по направлението Шумен-Варна-Шумен и Шумен-Каспичан-Шумен ще бъде възстановено. Това съобщиха от БДЖ.
На 6 октомври се възстановява движението на пътническия влак № 20164 от Варна за Шумен, който заминава от гара Варна в 16.45 ч. и пристига в Шумен в 18.53 часа.
Пътническите влакове, които ще пътуват отново от 7 октомври, са:
Пътническият влак № 20163 от Шумен за Варна, който заминава от гара Шумен в 7:07 часа и пристига във Варна в 9.15 ч.;
Крайградският пътнически влак № 20277 от Шумен за Каспичан, който тръгва от гара Шумен в 5.45 часа и пристига в Каспичан в 6.12 часа;
Крайградският пътнически влак № 20278 от Каспичан за Шумен, който заминава от гара Каспичан в 6.32 часа и пристига в Шумен в 7.00 часа.
Промените в движението на тези композиции бяха свързани с необходимостта от осигуряване на достатъчен брой локомотиви за обслужване на влаковете поради съществуващия в момента постоянен недостиг на тягов подвижен състав.
Разписанието на автобусите е качено в електронния пътеводител на официалната интернет страница на БДЖ (www.bdz.bg), както и е разпространено в гарите и спирките по маршрута на влаковете.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВъзрастна русенка метна през терасата 30 000 евро на ало измамници
Следваща статияУсловна присъда и 18 месеца без книжка за шофьор, въртял волана с 3,47 промила

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here