дом Криминале Възрастен мъж запали навес докато вари компот, неизправен комбайн подпали землище

Възрастен мъж запали навес докато вари компот, неизправен комбайн подпали землище

0
ДЯЛ

На осем сигнала за произшествия са реагирали дежурните екипи на РДПБЗН – Шумен през последните две денонощия. Потърсена е техническа помощ за пренасяне на трима болни от жилищата им до екипи на спешна помощ.
На 23 август собственик на дом в град Велики Преслав – Д.Д. /75 г./, поради допусната небрежност при варене на компоти, е причинил запалване на покривна конструкция на навес. Пожара е погасен с 1000 л. вода. Нанесени са материални загуби.
Техническа неизправност на комбайн пък е причина за възникване на пожар в землището между град Каспичан и квартал „Мътница“. Погасен е с 1 200 л. вода. Има нанесени преки материални загуби.
След подаден сигнал около 21.15 ч. на 25 август с 3 000 л. вода е ликвидиран пожар, в двор в село Илия Блъсково, възникнал при самозапалване на оборски тор и сухи треви.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПоклон! Днес големият актьор Тодор Колев щеше да навърши 80 години!
Следваща статияНовопазарчанин намери цигарена кутия с марихуана, предаде я в полицията

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here