дом Общество Въвеждат временен режим на движение по ул. „Цар Иван Александър“

Въвеждат временен режим на движение по ул. „Цар Иван Александър“

0
ДЯЛ

Поради извършване на строително-монтажни дейности на ул. „Цар Иван Александър“ №73 и преминаване на строителни машини и товарни автомобили се въвежда временен режим на движение без спиране на моторните превозни средства. Това съобщиха от пресцентъра на кметството в Шумен.
От общинската администрация се обръщат към шофьорите да се движат с повишено внимание в района.
При необходимост по време на изпълнение на бетонови и товаро-разтоварни работи движението по ул. „Цар Иван Александър“ ще бъде периодично спирано за по няколко часа в участъка между ул. „Коста Дяков“ и ул. „Панайот Волов“. За обходен маршрут ще се използва ул. „Коста Дяков“. Също при необходимост ще бъде затваряна за движение и ул. „Д-р. Петър Кърджиев“ за по няколко часа през деня.
Временната организация на движение ще бъде обозначена с необходимата вертикална сигнализация.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБлизо 600 танцьори от цялата страна ще участват във фестивала „Магията на танца“
Следваща статияОповестиха номинираните за „Наградата на Шумен“ за изкуство и култура

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here