дом Здраве Втори оздравял от COVID-19 е изписан от МБАЛ-Шумен

Втори оздравял от COVID-19 е изписан от МБАЛ-Шумен

0
ДЯЛ

Изписан от „Инфекциозното“ отделение е 61-годишният мъж от Кюлевча, който на 31 март бе диагностициран с COVID-19. Пациентът е с две отрицателни проби за вируса. Той остава под 28-дневна домашна карантина. Пробата на съпругата му е отрицателна. Това съобщиха от МБАЛ-Шумен.
Така инфектираните с коронавирус в областната болница остават двама.
Миналата седмица от лечебното заведение бе изписан и 37-годишният шуменец, който бе първият установен случай на COVID-19 в областта.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЦентърът за ранно детско развитие работи онлайн с деца и родители
Следваща статияНови 8 заразени с коронавирус в страната, почина 90-годишна жена

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here