дом Прогноза за времето Времето днес: Жълт код за бурни пориви на вятъра и 22 градуса...

Времето днес: Жълт код за бурни пориви на вятъра и 22 градуса топло

0
ДЯЛ

Въпреки пролетните температури и слънчевото време, за днес, 31 март е обявен жълт код за бурни ветрове в Шуменска и още 17 области в страната. Предупреждението е в сила и за областите Монтанска, Врачанска, Ловешка, Габровска, Великотърновска, Русенска, Силистренска, Разградска, Търговищка, Добричка, Варненска, Бургаска, Сливенска, Ямболска, Хасковска, Кърджалийска, както и за столицата София. Следобед и през нощта срещу неделя поривите на югозападният вятър ще се увеличат до средна скорост 14-19 м/сек. На места обаче пулсациите му ще достигат и до 24 м/сек.
Максималните температури днес в Шуменско ще са около 22 градуса. Минималните обаче все още остават ниско – 5 градуса.
В планините облачността ще е предимно значителна. Ще духа силен, по билата до бурен южен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра около 13°, на 2000 метра – около 5°.
По Черноморието облачността от запад ще се увеличава, но ще е предимно средна и висока. Ще духа до умерен вятър от юг-югоизток, който в следобедните часове ще се ориентира от юг-югозапад.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Младежка сфера“ ще краси Градската градина
Следваща статияПразнуваме Лазаровден! Честито на всички именници

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here