дом Общество Временна организация на движението по бул. „Ришки проход“ през следващите 2 дни

Временна организация на движението по бул. „Ришки проход“ през следващите 2 дни

0
ДЯЛ

На 9 и 10 юли, вторник и сряда, заради извършване на строително-ремонтни дейности по ВиК мрежи на бул. „Ришки проход“ се въвежда временен режим със спиране на движението в участъка от ул. „Съединение“ до кръстовището с бул. „Мадара“.
Обходни маршрути:

1. От пл. „България“ при кръстовището на бул. „Ришки проход“ с бул. „Мадара“ движението продължава само по бул. „Мадара“;
2. От ул. „Владайско въстание“ при кръстовището на бул. „Ришки проход“ с ул. „Съединение“ движението ще се извършва вляво и вдясно по ул. „Съединение“.

Ограничено ще бъде движението по ул. „Ген. Колев“ в посока изток – само направо по бул. „Мадара“ и по ул. „Ген. Тошев“, която ще бъде затворена без изход в посока изток към бул. „Ришки проход“.
Временната промяна в организацията на движение ще бъде обозначена с необходимата вертикална сигнализация.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпециалисти от СИДП участваха в конгрес по Горска педагогика в Латвия
Следваща статияСУ „Панайот Волов“ в Каспичан навърши 112 години

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here