дом Общество Воловци отново първи на състезанието по стеганография и криптография

Воловци отново първи на състезанието по стеганография и криптография

0
ДЯЛ

Шуменският университет „Епископ Константин Преславски“ за втори път беше домакин на ученическо състезание по стеганография и криптография ШУСТЕГ 18. Надпреварата се проведе в последния ден на месец март. За призовото място се бориха 12 отбора от 5 училища от Шумен и Търговище.
И тази година на първо място се класираха учениците от СУ „Панайот Волов“ – Шумен. Бейсат Себайдин, Весела Дачева и Здравка Станчева от XI клас спечелиха златни медали и купа. Второ място зае отборът на СУ „Сава Доброплодни“ – Шумен, а трето – десетокласниците от СУ „Панайот Волов“ – Шумен.
Организаторите изненадаха участниците с различен регламент. Учениците решаваха по 10 задачи, като отговорът на всяка задача водеше до местоположението на следващата. На участниците бяха раздадени карти за ориентиране в района на университета. В края на състезанието всички получиха поздравления и сертификати за участие от доц. д-р Вежди Хасанов, доц. д-р Станимир Железов и доц. д-р Красимир Кодров.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДесетки домакинства с възможни смущения в електрозахранването днес
Следваща статияВашата новина: Мост пропада, жители на „Марица” притеснени за безопасността му

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here