дом Култура Вокална формация „Малка серенада“ от Шумен с награда от „Есенни шуменски вечери“

Вокална формация „Малка серенада“ от Шумен с награда от „Есенни шуменски вечери“

0
ДЯЛ

Шуменската вокална формация „Малка серенада“ към НЧ „Добри Войников 1856“ с художествен ръководител Николай Тодоров е победител в категория „Популярна градска песен“ на приключилия VII Международен фестивал на популярната песен „Есенни шуменски вечери“. Песента на композитора от Северна Македония Иван Петровски „Птицо, отлитай“ бе отличена в категорията „Авторска песен“ .
Шуменският представител Николай Райнов, за неговата песен „До мен“, професионалното жури с председател композиторът Хайгашот Агасян, отличи с трета награда.
Грамотата на Министерството на културата за творчески постижения е за вокална група „Звездици“ към НЧ „Пробуда 1928“ в Каспичан с художествен ръководител Луиза Карагенова.
Наградата на Радио Шумен е за шуменския участник Николай Райнов.
В категория „Съвременна забавна музика“ с изпълнители на възраст от 14 до 17 години първата награда бе за Кристиана Атанасова и Арзу Юсеин от вокално студио „Звездици“ в Каспичан.
Отличени с втора награда бяха Кристалена Станимирова от Варна и Крисияна Николаева от Шумен.
Дипломи за поощрение получиха Яна Александрова от Вокална формация „Аврида“ Шумен и Моника Миткова от СУ „Сава Доброплодни“.

Изпълнителят Стефан Манасиевич от Скопие е абсолютният победител в категория „Съвременна забавна музика“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТрите блъснати ученички са с охлузни рани, изписани са за домашно лечение
Следваща статияВоенният факултет в Шумен – домакин на Международен форум

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here