дом Общество Военното окръжие в Шумен приема документи за вакантни войнишки длъжности

Военното окръжие в Шумен приема документи за вакантни войнишки длъжности

0
ДЯЛ

До 22 март във Военно окръжие – Шумен ще се приемат документи на кандидати за седем вакантни войнишки длъжности във военно формирование 54060 – Шумен. Желаещите могат да кандидатстват за длъжностите – младши оператор в екипаж на подвижен команден пункт, младши разузнавач, радиотелефонист, номер от разчет на 120 мм самоходна минохвъргачка, майстор по ремонт на свързочно имущество и шофьор с категория „С”.
Допълнително се приемат документи за останалите обявени 178 вакантни длъжности за войници във военни формирования от Сухопътните войски в градовете: София, Плевен, Стара Загора, Карлово, Казанлък, Благоевград, Враца, Сливен, Асеновград, Мусачево, Смолян и Пловдив.
За постъпване на военна служба могат да кандидатстват лица на възраст от 18 до 28 години, а за лица, изпълнявали военна служба (кадрова) – не по-възрастни от 41 години към датата на подписване на договора за военна служба.
Спечелилите конкурса лица ще сключат тригодишен договор с минимално месечно възнаграждение 840 лв., допълнителни възнаграждения и социални придобивки, съгласно Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България.
Допълнителна информация за всички изисквания и условията за кандидатстване можете да получите във Военно окръжие – Шумен на адрес: пл. „Освобождение”№ 8 или телефон 0886 871 385, както и на национален тел. 0700 20 407.
Актуална информация за следващите конкурси, както и за обучение във висшите военни училища – по време на националната кампания „Бъди войник” на 09.04.2019 г. в зала „Арена Шумен”, в рамките на която концерт ще изнесат Представителния ансамбъл на Въоръжените сили от София и Представителния духов оркестър на Военноморските сили от Варна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРаботник падна в 4-метрова шахта, в болница е с фрактури
Следваща статияСъветникът Сунай Садък: С отдаването на вила „Пазачница“ под наем се ограничава достъпът на граждани

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here