дом Общество Военни и лесовъди засадиха 7 декара с тополи

Военни и лесовъди засадиха 7 декара с тополи

0
ДЯЛ

Седем декара с топола залесиха служители на Военно окръжие – Шумен, заедно с лесовъди и работници на ДГС – Шумен. Това съобщиха от Североизточното държавно предприятие (СИДП).
Съвместната акция е по повод 140 години от създаване на военните окръжия в страната и е част от програмата за отбелязване на кръглата годишнина в Шумен.
Идеята за създаването на нова гора в землището на село Овчарово е на полк. Георги Георгиев от военната структура и екипът на шуменското горско стопанство.
Фиданките за залесяването са отгледани в разсадника край село Салманово. Според лесовъдите условията в момента са много добри и има реален шанс дръвчетата да се прихванат на 100%.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУченици ще демонстрират знания и талант на празник, организиран от Община Шумен
Следваща статияВижте кога ще почиваме през високосната 2020 година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here