дом Общество Водата в Шумен остава мътна

Водата в Шумен остава мътна

0
ДЯЛ

Водата за питейно-битови нужди в Шумен остава мътна. Негодна за пиене и готвене остава е водата във Велики Преслав, както и в селата Панайот Волово, Белокопитово и Дбич. Това показват контролните проби направени от РЗИ-Шумен в периода от 22 до 26 март. Изследванията сочат, че мътността все още е над обичайните стойности. Количеството на остатъчен хлор е в нормалните граници. Контролните проби питейна вода съответстват на здравните норми и по микробиологични показатели.
РЗИ-Шумен продължава засиления контрол над обеззаразяването на водата подавана от ВиК в зона на водоснабдяване язовир „Тича“. Ежедневно в лабораторията на инспекцията се следят промените в компонента мътност, микробиологични показатели, остатъчен хлор и други физикохимични показатели.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДеветима с COVID-19 са в ОАИЛ на МБАЛ-Шумен, една жертва на вируса днес
Следваща статияКандидатите за депутати от БСП за България получиха подкрепа от кмета на Каспичан Милена Недева

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here