дом Общество Пуснаха водата

Пуснаха водата

0
ДЯЛ

Шумен осъмна с вода. Възстановено е и водоснабдяването на селата Дибич, Белокопитово и Панайот Волов. Пълненето на водопровода бе обявено за днес в 10.00 часа. Екипите са успели да се справят с дейностите значително по-бързо и водата дойде много по-рано от обявеното.
В двата дни без вода по довеждащия водопровод от язовир „Тича“ бяха отстранени повече от 20 аварии. На терен в тежки условия работиха 10 екипа от Шумен, Бургас, Търговище, Велики Преслав и Нови пазар. Групите работиха и през нощта. В ремонта на водопровода в тунела край село Хан Крум помагаха и пожарникари.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРемонтът приключи, пълненето на водопровода започва в 10.00 часа в събота
Следваща статияОблачна събота

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here