дом Политика ВМРО-БНД в Шумен номинираха кандидатите си за депутатскита листа

ВМРО-БНД в Шумен номинираха кандидатите си за депутатскита листа

0
ДЯЛ

Общинските структури на ВМРО-БНД номинираха своите кандидати, които ще бъдат включени в листата на партията за изборите за народни представители, насрочени за 4 април 2021 г. Това съобщиха от ръководството на местната структура на партията.
Изказано бе задоволството от работата на досегашните народни представители от Шумен Емил Димитров – Ревизоро и Деан Станчев, които успяха да издействат за първи път реални парични средства за решаването на водния проблем на Шуменския регион, съдействаха за решаването на различни местни и национални проблеми. Именно поради това Деан Станчев получи най-много номинации. Номинирани бяха също общинските съветници от ВМРО Стефан Минков и Явор Якимов, които за малко над едногодишния период на своята дейност внесоха няколко докладни записки с реални предложения в областта на социалното подпомагане, образованието и културата, които за съжаление бяха блокирани от коалицията на ДПС и БСП в местния парламент.
В листата ще бъдат включени представители на общинските структури, на женската организация на ВМРО, на младежките структури, представители на гражданската квота. Част от листата ще е и популярната българска актриса Ернестина Шинова, която сама е изявила желание да помогне на кандидатите за народни представители от нашата област.
Целта е представителите на партията в бъдещия парламент да защитават патриотичната кауза, националните и местните интереси, традиционните ценности, да продължат да развиват успешната политика за вдигане на доходите, за пресичането на либерално-розовите попълзновения и за повишаването на националната сигурност. Така както са го правили винаги.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИван Иванов: Само БСП може да отстрани ГЕРБ от власт
Следваща статияОбщина Шумен ще разполага със 104 милиона лева през 2021 година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here