дом Общество Влагата бави ремонта на развлекателния комплекс „Фабулис”

Влагата бави ремонта на развлекателния комплекс „Фабулис”

1
ДЯЛ

Ремонтът на развлекателния комплекс „Фабулис” в Шумен продължава, това съобщи кметът Любомир Христов днес пред журналисти. Забавянето обаче се дължи на възникналите технически проблеми по време на ремонта. Водата на обекта е достигнала до един метър, вследствие на което се е появила и влага. Наложително било да се укрепи и самата сграда, източната част на която е подкопана. Голям проблем при ремонтните дейности се оказва и цепнатината в средата а сградата.
„Направени са дренажи и е вкаран допълнително бетон, за да може да се укрепи конструкцията на самата сграда.”, уточни Христов. Влагата, която е в основите се е разпространила и по стените, а това налага наново да се подмени гипсокартонът и да се замаже.
Има вероятност в началото на октомври, част от залата да бъде пусната в експлоатация, съобщи още кметът.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМВР предупреждава: Нови опити на ало измамници в Шумен и Велики Преслав, не давайте пари на непознати!
Следваща статияПосрещаме 22 страни и близо 100 участници в първото по рода си състезание по информатика

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here