дом Общество Вицепрезидентът Илияна Йотова организира Студентска лаборатория „Тема: Европа“ в Шуменския университет

Вицепрезидентът Илияна Йотова организира Студентска лаборатория „Тема: Европа“ в Шуменския университет

0
ДЯЛ

Вицепрезидентът на Република България Илияна Йотова организира Студентска лаборатория „Тема: Европа“ в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“. Срещата ще се състои на 15 май 2019 г. от 13.00 часа в Аулата, съобщиха от висшето учебно заведение.
Дискусията е част от поредица дебати, които вицепрезидентът организира със студенти. Целта е да се чуят позициите на младите хора за бъдещето на европейския проект и ролята на България в него.
След срещата със студентите Илияна Йотова ще посети Университетската библиотека и ще разгледа част от фонда „Редки, ценни и старопечатни книги“. Ще й бъдат показани 14 заглавия. Сред тях е най-старото издание, което притежава библиотеката – „Псалтир“ от 1650 г.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЧетири нови пиеси в битка за наградата на фестивала „Нова българска драма“
Следваща статияМустафа Карадайъ: Промяната в Хитрино наесен ще бъде извършена от достойни хора

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here