дом Култура Виртуална изложба „Кауза – Природа“ с произведения на преподаватели и студенти от...

Виртуална изложба „Кауза – Природа“ с произведения на преподаватели и студенти от ШУ

0
ДЯЛ
Снимка: Георги Георгиев - Жоро

Вече е факт виртуалната изложба със заглавие „Кауза – Природа“, която събира произведения на преподаватели и студенти в Катедра „Визуални изкуства“ в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“. Работите са вдъхновени и сътворени по време на пътуващ пленер през есента в Тутракан.
Събитията са част от годишния план на център Европа директно – Шумен и са свързани с водещия приоритет на новата Европейска комисия – „Европейски зелени пакт”.
Идеята е чрез творчеството и изразните средства на изкуството и преживяванията в творческия процес, инициативата да допринесе за утвърждаване на отговорно отношение на хората към опазването на околната среда в ЕС и по света.
По време на събитията участниците получиха повече информация за европейски ценности и политики, имаха възможност за лична изява, представиха своята гледна точка по важна за Европа тема.
Виртуалната изложба „Кауза – Природа“ може да видите на Фейсбук страниците на Катедрата по визуални изкуства и Европа директно – Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони без електрозахранване
Следваща статияГотвят модернизация на Шуменския хиподрум

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here