дом Общество ВиК: Правим всичко възможно да възстановим водоподаването по-бързо (снимки)

ВиК: Правим всичко възможно да възстановим водоподаването по-бързо (снимки)

0
ДЯЛ

Екипи на ВиК дружеството работят усилено по възстановяването на водоподаването в града. Отстраняват се общо 5 аварии, като едната от тях е напълно овладяна, работата по втората е на финалната права, а по останалите три се работи и те ще бъдат отстранени възможно най-скоро.

Причината за голямата авария е амортизацията на старата водопроводна и водопреносна мрежа. Два от критичните участъка са в близост до кв. „Дивдядово“.

„Има вероятност и за повторна авария, защото при всяко спиране на водоподаването и възстановяването му в последствие се получават хидравлични удари, които биха могли да предизвикат последваща такава“, съобщи за 24shumen.com инж. Галин Ганчев, ръководител експлоатационен район-Шумен.

Той допълни, че е предвидена и появата на нова авария и затова времевият период за възстановяването на водоснабдяването е до 21 часа. Ако всичко е наред, има възможност водата да бъде пусната и по-рано.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРемонт на жп линията край Кочово спира движението на влакове и автомобили
Следваща статияОбщината обжалва съдебното решение за религиозна агитация по домовете от „Свидетели на Йехова”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here