дом Общество ВиК обявява конкурс на тема „Водата – извор на живота”

ВиК обявява конкурс на тема „Водата – извор на живота”

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

“Водоснабдяване и канализация – Шумен” обявява конкурс за лица до 18-годишна възраст на тема „Водата – извор на живота”. Всеки участник може да предаде неограничен брой рисунки с размери 35/50 см, без оформление (паспарту) и рамки.
Участниците от първа и втора възрастова група могат да представят рисунки с размер А4. Ще бъдат приемани и рисунки в нетрадиционни форми – компютърна техника. Същите могат да бъдат представени в удобен за това формат. На гърба на рисунката трябва бъдат изписани четливо с молив трите имена на участника, години, адрес, телефон.
Журирането ще стане по предварително предложен регламент от художници – специалисти.
Конкурсът е разделен на следните пет възрастови групи : До 6 години; от 7 до 9 години; от 10 до 11 години; от 12 до 15 години и от 16 до 18 години. Ще бъдат раздадени награди по възрастови групи, както следва: За Първа и Втора възрастови групи, включваща деца до 9 години – предметни награди. За Трета, Четвърта и Пета възрастови групи парични награди, като за първа награда – 60 лв, за втора награда – 50 лв. и за трета награда – 40 лв. Рисунките трябва да се предадат най-късно до 16 часа на 15 март на адрес – гр. Шумен, пл.“Войн“ № 1 (над Летния театър) – “Водоснабдяване и канализация” ООД.
Резултатите ще се обявят на 22 март от 15.00 часа в Художествена галерия “Елена Карамихайлова”.
Конкурсът е посветен на Международния ден на водата 22 март и цели да бъде предизвикана загриженост у младите хора за състоянието на водата и нейното опазване и разумно използване. Темата дава възможност да се отрази личното отношение към растителност и животински свят, населяващ водата и взаимоотношения човек – вода.
Справки и допълнителна информация тел: 054 800 666 и 054 800 664
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗаедно можем: Да върнем усмивката на Антония!
Следваща статияС „Лъвски скок“, прожекции на филм, почетен караул и историческа игра доброплодци ще отбележат 154-годишнината от гибелта на Левски

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here