дом Здраве ВиК: Инкасаторите ще ограничат посещенията по домовете, използвайте формата за самоотчет!

ВиК: Инкасаторите ще ограничат посещенията по домовете, използвайте формата за самоотчет!

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Във връзка с регистрираните случаи на COVID-19 (корона вирус) на територията на Република България и предприетите от Правителството мерки за защита от вируса и за оптимално отчитане на потребените ВиК услуги от клиентите на дружеството при ограничаване и недопускане на контактно разпространение на заразата, „ВиК – Шумен” ООД уведомява, че ще приема предоставяне на показания на водомерите чрез изнасяне на данните на лист на входните врати на етажната собственост за индивидуалните водомери, на показания на общите водомери на сградите, на показания на водомерите на самостоятелните обекти, както и чрез кратки съобщения (SMS или Viber) на телефоните на инкасаторите, информация за които можете да получите от уведомителните съобщения за инкасиране, поставени на входа на обектите.
Необходимо е при предоставяне на показанията да указвате адрес на обекта, титуляр на партидата, абонатен номер, телефон за връзка, датата на отчета, съобразена с датата на отчитане от инкасаторите. Показанията на водомерите трябва да се предоставят в еднодневен срок от датата на уведомителното съобщение за инкасиране, поставено на входа на обекта.
От Водното дружество приканват гражданите да използват формата за самоотчет, като във графа „ново показание“ въведат актуалното показание на водомера, след което да натиснат бутона „подаване“.
Водомерите на клиентите, които не са предоставили показания, ще бъдат инкасирани служебно.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИ ЕНЕРГО-ПРО с препоръки да се ползват онлайн услугите им
Следваща статияОбщина Шумен въвежда допълнителни превантивни мерки срещу разпространението на коронавируса

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here