дом Спорт Виктор Серафимов е включен в националния тим за младежкото по баскетбол в...

Виктор Серафимов е включен в националния тим за младежкото по баскетбол в Португалия

0
ДЯЛ

Юношата на баскетболен клуб „Шумен“ Виктор Серафимов е включен в националния отбор за младежи до 20 години.
Тимът отлетя за Португалия, където ще представя България на Евробаскет 2019 U20. Младежите ни ще се борят за промоция в Дивизия А на Европейското първенство.
В Матошиньос българите са в група с Чехия, Албания, Румъния и Финландия.
Първият мач на националите е утре в 20.15 чаа, а съперник ще бъде отборът на Румъния.
В събота е мачът с Албания. В неделя от 18.00 часа започва двубоят с Финландия, а на 17 юли е мачът с Чехия.
Селекцията на старши треньорът Васил Христов и помощникът му Венцислав Стоев включва: Костадин Лазаров, Евгени Василев, Павел Антонов, Борислав Младенов, Цветомир Чернокожев, Николай Михайлов, Лъчезар Димитров, Симеон Пешов, Марин Маринов, Виктор Серафимов, Александър Матушев и Александар Давитков.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони с прекъсвания на тока
Следваща статияЕвростат: Живеещите в България вече са под 7 милиона!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here