дом Криминале Виждали ли сте този мъж? МВР издирва Росен Ангелов, заподозрян за убийството...

Виждали ли сте този мъж? МВР издирва Росен Ангелов, заподозрян за убийството на 6 души

2
ДЯЛ

За общодържавно издирване е обявен 56-годишният Росен Желев Ангелов. Мъжът е търсен във връзка с тежкото криминално престъпление, извършено в град Нови Искър, където бяха открити разстреляни 6 души. Има вероятност той да е въоръжен и опасен. Хората, които имат информация за местонахождението на издирвания, могат да подават сигнали на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност.
МВР пусна и снимка на предполагаемия убиец. Предполага се, че мотивът му е ревност, тъй като имал връзка с разстреляната Кети, която го изоставила, след като преди 4 години се запознала с Неделчо. Следователите са открили и важни доказателства – дрехи и ДНК, които водят право към Росен Ангелов. Той е лежал в затвора през 80-те години на миналия век за педофилия, изнасилване, блудства и други сексуални престъпления. За Росен се знае също, че е живял в Нови Искър преди 10-ина година и е опитен планинар.
Другите жертви на жестокото престъпление са Неделчо Юнаков, роден 1976 г., Георги Юнаков – негов син, роден 1998 г., Еленка Бурджиева, майката на Кети, родена 1945 г., Нанси Иванова, дъщерята на Кети, родена 2001 г., Боби Иванов, приятел на Нанси, роден 1999 г.
Полицията търси от часове предполагаемия убиец Росен в гората край село Луково.
Не става въпрос за организирана престъпна група, а за лице с извършени криминални престъпления. То е издирвано и за престъпления в чужбина. Всичко се знае за убийството. Най-вероятно става въпрос за акт на отхвърлен човек.
Това коментира военният министър и вицепремиер Красимир Каракачанов в ефира на предаването „Денят на живо“ по Канал 3 във връзка с шесторното убийство в Нови Искър.
Той поздрави екипа на главния секретар на МВР Младен Маринов за бързото разкриване на шесторното убийство.
„Проучено е лицето, опасен, въоръжен, пистолетът най-вероятно е в него и затова не е открит. Взети са мерки“, допълни той, но отказа да разкрие повече подробности и уточни, че те ще бъдат изнесени от прокуратурата.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКарадайъ за ЧРД на партията: ДПС има задачата да бъде коректив на неправилния модел на управление с участието на националисти във властта!
Следваща статияЗимен Кръстовден е, тази нощ молитвите се сбъдват

2 КОМЕНТАРИ

  1. Такъв изверг, с такава извратена и криминална история, като го намерите – първо стреляйте, после го арестувайте.

  2. Такъв изверг, с такава извратена и криминална история, като го намерите – първо стреляйте, после го арестувайте.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here