дом Култура Вечните хитове на „Queen” ще прозвучат на шуменска сцена

Вечните хитове на „Queen” ще прозвучат на шуменска сцена

0
ДЯЛ

Концерт с вечните хитове на любимата рок група на поколения меломани – „Queen ” ще се проведе в Шумен. Парчетата ще са в изпълнение на Оркестъра на Старозагорската опера и рок банда със солист Теодор Койчинов. Събитието ще се състои на 29 септември от 19 часа в ДКТ „Васил Друмев“.
Концертът носи името на емблематичната балада – „Шоуто продължава“ – Queen Tribute. Любителите на музиката ще чуят едни от най-популярните и любими песни, сред които са „Bohemian Rhapsody”, „The Show Must Go on”, „Who Wants to Live Forever”, „We are the Champions”, „I want to break free”, „Crazy little thing called love”, „Somebody to Love”, „We Will Rock You”, „Love of My Life”. Солистката на Старозагорската опера, сопраното Елена Петрова и Теодор Койчинов ще изпълнят песента „ Barcelona”.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПътнически автобус удари елен до разклона за село Черенча
Следваща статияПускат автобуси за Историческия фестивал „Доблест и слава“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here