дом Общество Венци и цветя за Деня на Ботев и загиналите за свободата на...

Венци и цветя за Деня на Ботев и загиналите за свободата на България

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Военен ритуал по поднасяне на венци и цветя организират Община Шумен и Командването на шуменския военен гарнизон по повод 2 юни – Деня на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България. Това съобщиха от пресцентъра на кметството в града.
Поднасянето на венци и цветя ще започне малко след 12.00 часа пред паметника на загиналите във войните шуменци на площад „Кристал“.
Във възпоменателната церемония ще се включат кметът Любомир Христов, заместник-кметове, представители на общинската и областната администрация, общински съветници, политически, просветни, обществени организации и граждани.
От общинската администрация канят шуменци да почетат делото на Христо Ботев и загиналите за свободата и независимостта на родината.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлънце и облаци ще се редуват
Следваща статияЗа част от секундата бъдете като Ботев!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here