дом Политика Венцислав Венков тръгва на избори с посланието „Оттука започва промяната“

Венцислав Венков тръгва на избори с посланието „Оттука започва промяната“

0
ДЯЛ

Кандидатът на БСП за кмет на Шумен Венцислав Венков официално откри предизборната си кампания със слоган „Оттука започва промяната“.
„Оттук е започнала България и имаме пълното право и самочувствие да кажем, че и оттук ще започне промяната с мен и тези хора в името на този град“, заяви той в пред симпатизанти и граждани в театралната зала.
Венков припомни думите на баща си, който му е казал отдавна: „Тези избори ще минат и ще заминат. Важно е как ще погледнем хората след това. Действай така, говори така, за да можеш след това да гледаш право в очите хората“.
„Искам да предложа един нов модел, нов прочит, за това как да се развива нашият град и в каква посока да се развива“, обяви той. Целта – да обедини мислещи хора, които мислят за просперитета на Шумен. А с цялата си история градът заслужава да има по-друг начин на управление.
Той представи реалността в България днес и произтичащото недоволство на гражданите от това – скандал след скандал, протест след протест, 111 място по свобода на медиите. Визирани бяха думите на негова близка, че хората са се превърнали в неми зрители, които следят един политически театър на сцената. Но с отсъстващ поглед.
Акцентите в платформата за управление са няколко – Шумен да бъде чист и подреден град, да има чиста вода, общинската грижа да бъде насочена към възрастните Да хора , младите хора да бъдат формирани като образовано и умно поколение. Да бъдат създадени условия за масов спорт и масова култура.
Венков представи пълната листа на БСП от 41 кандидати за общински съветници.
Водач е общинският лидер на шуменската организация Веселин Пенчев. Втори е кандидатът за кмет. Трети бившият зам.-кмет по екология д-р инж.Иван Йонков. Следват Лили Петрова – юрист, известният кардиолог д-р Валентин Петров, бивши зам.-кметове при управлението на екскмета Красимир Костов.
Заложили сме на експертността и професионализма, аргументира се Венков.
В листата фигурира и името на сина на футболната легенда Цоньо Василев – Захари. На него социалистите разчитат да участва в комисията по спорт към Общинския съвет и да съдейства за създаване на условия за спорт в Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСкандал: ОИК – Венец регистрирала кандидати за селски кметове след законния срок
Следваща статияИзпращаме септември с летни температури

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here