дом Криминале Вентил на газова бутилка се запали в Шумен, сухи треви горяха в...

Вентил на газова бутилка се запали в Шумен, сухи треви горяха в селски землища

0
ДЯЛ

Три пожара са ликвидирали дежурните екипи през почивните дни, всички са без материални загуби.
На 11 октомври в 12.11 часа е получено съобщение за пожар в газова бутилка в апартамент на ул. “Северна“ в Шумен. Екипът, който пристигнал на място заварил да гори вентила на бутилката. Газовата бутилка била веднага изнесена от жилището. Благодарение на бързата реакция на огнеборците материални щети не са причинени.
Погасен бил пожар в сухи треви в землището на село Тимарево и в землището на Каспичан. За гасенето им са ползвани 3 тона вода. Екип е оказал съдействие за отключване на жилище на семейство от Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСтартира ремонтът на общинския път до село Васил Друмев
Следваща статияШофьор закова дрегера на 2.33 промила, още трима подкараха коли пияни

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here