дом Общество Вандали повредиха контейнера за текстил в центъра на областния град

Вандали повредиха контейнера за текстил в центъра на областния град

0
ДЯЛ

Контейнерът за текстилни материали и обувки на ул. „Съединение“ няма да може да се използва известно време, тъй като се налага да бъде ремонтиран. Това съобщиха от пресцентъра на Общината.
Вече трети път вандали събарят контейнера и разпиляват около него събраното количество ненужни дрехи и обувки. Въпреки че съдовете са конструирани да не се отварят произволно и да се предотвратят кражби, те са успели да извадят събраните дрехи.
Докато приключи ремонтът и контейнерът бъде върнат отново на мястото си гражданите могат да ползват другите четири съдове, поставени в кварталите „Добруджа“, „Тракия“ и „Боян Българанов“.
От общината напомнят, че ненужните дрехи и обувки трябва да бъдат опаковани в найлонови торби, преди да се сложат в контейнерите.
Припомняме и местата, където са разположени останалите контейнери за текстил:
Ул. „Панайот Волов“ на кръстовището с ул. „Вит“ до детската площадка;
Кв. „Добруджа“: ул. „Каварна“ на кръстовището с ул. „Съединение“;
Кв. „Тракия“: ул. „Родопи“ на кръстовището с ул. Тракия“;
Кв. „Боян Българанов“: ул. „Самара“ – срещу СУ „Трайко Симеонов“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияС музикална битка и „Черно фередже“ откриват „Шумен Рок“
Следваща статия6-годишно дете върна на собственика изгубен портфейл

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here