дом Общество Вандали вилняха в Люксембургската градинка на Нови пазар

Вандали вилняха в Люксембургската градинка на Нови пазар

0
ДЯЛ

Рано тази сутрин в Община Нови пазар е подаден сигнал, че са потрошени голяма част от съоръженията в Люксембургската градинка.
От видео записите става ясно, че посегателството е станало късно снощи, след 02.00 часа, съобщиха от общинската администрация.
Повредени и обърнати пейки и маси за тенис. Потрошени дървени части на седалки и облегалки.
Обърнати кошчета и разхвърляни боклуци и бутилки от алкохол.
Това е само малка част от деянията на среднощните вандали в общинския центъра.
От местната администрация заявиха, че са подали сигнал в полицията.
„Това е поредната вандалска проява в Нови пазар, която ме натъжава и вбесява и ще направим всичко възможно, съобразно закона виновниците да бъдат открити и получат заслуженото им наказание.
Там имаме изградено видео наблюдение и до края на деня кадрите ще бъдат обработени и подадени на съответните органи. От записите вече имаме кадри на част от вандалите.
Призовавам нашите съграждани да бъдат активни и подават сигнали към органите на реда, за да спираме своевременно подобни нечовешки прояви.
Болно и срамно ми е, че сред нас има хора, които рушат и нашите усилия да направим общината ни по-приветлива, красива и чиста са отново заплюти“, коментира кметът на община Нови пазар Георги Георгиев.
Снимки: Община Нови пазар
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПървокласниците в областта със светлоотразителни ленти „Внимателен съм на пътя“
Следваща статияПетима от 19-те новозаразени с COVID-19 са хоспитализирани в МБАЛ Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here