дом Култура Валентин Танев и Филип Аврамов играят на шуменска сцена

Валентин Танев и Филип Аврамов играят на шуменска сцена

0
ДЯЛ

Актьорите Валентин Танев и Филип Аврамов ще гастролират на шуменска сцена със спектакъла „Последната нощ на Сократ“ от Стефан Цанев. Това съобщиха от Драматично-куклен театър „Васил Друмев“ в Шумен.
Премиерата е на 16 януари от 19.00 часа.
В ролите зрителите ще видят още Милена Аврамова, Александра Михайлова и Кристина Константинова.
Режисьор на постановката е Евгени Будинов. Сценографията и художественото осветление са дело на Петьо Начев. Костюмите са на Мариела Будинова, а музикалната среда на Димитър Добринов. В постановката е включена и авторска музика на Илиян Маринов.
„Това е най-поставяната пиеса на Стефан Цанев в чужбина, предизвикала фурор в България през 80-те години. Комедия, която ще ви накара да се смеете от сърце, но и ще ви отговори на важни и вечно актуални въпроси за свободата, смъртта, избора, тайните инструменти на властта и кой е по-силен – палачът или неговата жертва”, казва за спектакъла режисьорът Евгени Будинов.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия200 милиона лева не влизат в бюджета заради нерегламентирани превози
Следваща статияСлънчева и топла събота

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here