дом Общество Ваканции и неучебни дни през 2020 година

Ваканции и неучебни дни през 2020 година

0
ДЯЛ
Pixabay.com

Днес бе първият учебен ден след дългата Коледна ваканция. Следващата почивка на учениците е междусрочната ваканция, но ще е само един ден – 5 февруари.
От 11 до 20 април ще бъде пролетната ваканция на всички ученици от I до XI клас. Дванадесетокласниците ще почиват по-малко през месеца, само по време на Великденските празници – от 16 до 20 април.
Заради матурите на зрелостниците, за неучебни дни в страната са обявени 20 и 22 май.
Националното външно оценяване по Български език и литература за на VII и на Х клас е на 9 юни, а по математика на 11 юни. Тези два дни също са обявени за неучебни.
Най-рано тази учебна година ще напуснат класните стаи зрелостниците. Те приключват училище на 14 май. На 29 май пък свършва вторият срок за най-малките ученици от I до III клас.
На 16 юни ще приключи учебната година за децата от IV до VІ клас. Това обаче не важи за спортните училища, където занятията ще продължат до 30 юни. На 30 юни свършват училище и учениците от VII до ХІ клас.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПолицай извади Богоявленския кръст във Велики Преслав
Следваща статияСлънце във вторник

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here