дом Общество Бюлетините за местните избори пристигнаха в областния град

Бюлетините за местните избори пристигнаха в областния град

0
ДЯЛ

При строги мерки за сигурност днес малко след 16.00 часа в Шумен пристигнаха бюлетините за местния вот на 27 октомври.
В присъствието на представители на десетте Общински избирателни комисии бяха приети бюлетините за кметове на общини, общински съветници и за кмет на кметство за предстоящите местни избори на територията на област Шумен.
За вота в Шуменско са отпечатани над 400 000 бюлетини.
Днес бяха доставени и изборни книжа и материали – протоколи за работа на секционните комисии в изборния ден, чернови от протоколи, отличителни знаци на СИК.
Бюлетините и книжата ще бъдат раздадени на общинските администрации по график през следващата седмица. Дотогава те ще се съхраняват в специално помещение в сградата на Областна администрация, определено със заповед на областния управител, охранявано от органите на ОД на МВР Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЧетин Казак пред бизнес елита на Шумен: Общината трябва да подкрепя всяка бизнес инициатива
Следваща статияОбещано за 2020-та: Вдигат заплатите на работещите в регионалните РЗИ с 10%

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here