дом Криминале Бързо производство за тираджия от Тодор Икономово, катастрофирал с 2,36 промила алкохол

Бързо производство за тираджия от Тодор Икономово, катастрофирал с 2,36 промила алкохол

0
ДЯЛ

Товарен автомобил „ДАФ“ с прикачено ремарке катастрофира на 30 ноември около 18.00 часа по пътя Русе – Варна в близост до град Цар Калоян.
Това съобщават от ОДМВР-Разград.
44-годишният водач И.М. от шуменското село Тодор Икономово изгубил контрол над камиона и напуснал пътното платно. Пристигналият на място автопатрулен екип тествал шофьора за употреба на алкохол. Дрегерът отчел 2,36 промила.
Издаден и талон за медицинско изследване на кръвта.
По случая е образувано бързо производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияХодите ли на алъш-вериш в Одрин? Не може да има зехтин за 10 лири!
Следваща статияКрай на блокадите на магистралата, протестите – по време на общинските сесии

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here