дом Криминале Бързи досъдебни производства за бракониери на дърва

Бързи досъдебни производства за бракониери на дърва

0
ДЯЛ

Две бързи производства и две проверки за кражба на дървесина са образувани по време на полицейска операция във връзка с предотвратяване, пресичане и разкриване на престъпления, свързани с добиване, транспортиране и съхранение на дървен материал без необходимите писмени позволителни. Полицейски служители са установили 34-годишен жител на село Тодор Икономово, който отнел от склад на временен горски масив в землището на село Тодор Икономово един пространствен кубически метър дърва от вида черен дъб. При проверка бил установен 48-годишен жител на село Вълнари, извършител на кражба на 1,5 куб. м. дърва от вида цер от горски склад в землището на селото.
Образуваните производства са за извършени престъпления по чл. 194 ал. 3 във вр. с ал. 1 от НК.

По време на операцията в РУ- Нови пазар са спрени за проверка две превозни средства, теглени от животинска тяга. Установено било, че 63-годишен мъж от Нови пазар е извършил кражба на един пространствен метър дървесина от вида цер и габър от землището на село Стан. Около 14 часа на 31 януари на ул.“Тодор Каблешков“ била извършена проверка на 18-годишен жител на Нови пазар, водач на каруца, в която били намерени един пространствен метър дърва за огрев, откраднати от землището на село Стан.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЖена зад волана уби пешеходец в каспичански квартал
Следваща статияПиян тийнейджър подкара „Фолксваген“, озова се в ареста

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here