дом Криминале Бързак зад волана помете мантинела и пътен знак, заби се в електрически...

Бързак зад волана помете мантинела и пътен знак, заби се в електрически стълб

0
ДЯЛ

Малко след 22.30 часа в неделя в оперативната дежурна част на Областната дирекция бил приет сигнал за катастрофа в село Денница. На място били пратени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ. Установено било, че водач на лек автомобил „Хонда Сивик“ с шуменска регистрация се движил по ул.“Демокрация“ в селото. Поради несъобразена скорост шофьорът загубил контрол над автомобила, излязъл вдясно от пътя и се ударил в бетонен електрически стълб. Откаран бил за преглед в МБАЛ – Шумен. Освободен бил без наранявания. Дал е кръвна проба за анализ. Пътник в автомобила, 25-годишен жител на село Боян отказал медицинска помощ.
При произшествието са увредени мантинела, пътен знак, бетонен стълб и кабели за високо напрежение, съобщават от полицията.
Образувано е досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадържаха шофьор, заковал дрегера на 2.30 промила
Следваща статия32-годишен пешеходец почина в болница след пътен инцидент

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here