дом Общество БЧК призовава хората, с право на подпомагане, да си получат храните до...

БЧК призовава хората, с право на подпомагане, да си получат храните до 27 април

0
ДЯЛ

Само 240 души от Шумен са получили пакетите с храни, които им се полагат по Оперативната програма за подпомагане. По списъци, утвърдени от Социалните служби на 2 050 души се полагат около 16 кг. храни – леща, олио, ориз, макарони.
От Областния съвет на БЧК Шумен призовават гражданите, с право на помощи да посетят пункта на Червения кръст в града. Експертите нямат обяснение за пасивността относно получаването на храните.
Раздаването на пакетите ще продължи до 27 април.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Килърите“, взривът в Хитрино и частен съдебен изпълнител са знаковите дела на прокуратурата през 2017 г.
Следваща статияНе излизайте без паричка в джоба, Благовещение е !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here