дом Общество БЧК подпомогна за празниците деца в община Велики Преслав

БЧК подпомогна за празниците деца в община Велики Преслав

0
ДЯЛ

Дарение за 22 деца в неравностойно положение, без родители и от социално-слаби семейства направи за предстоящите празници Областният съвет на БЧК във Велики Преслав. Пакетите съдържат лакомства и са раздадени днес, когато Църквата почита Св. Стилиян – закрилник на децата.
„Ще бъдат подпомогнати и бездомни хора, на територията на общината – в кв. „Кирково“, селата Троица, Миланово, Драгоево и Велики Преслав”, съобщи за 24shumen.com инж. Георги Стоев, председател на преславската организация на БЧК.
Лицата в затруднено материално положение ще получат спални чували, плетени шапки и чорапи и по торба с хранителни продукти. Те ще бъдат доставени на адресите им с транспорт, осигурен от Община Велики Преслав.
Хуманната акция е съвместна инициатива на кмета инж. Янко Йорданов и Областният съвет на БЧК.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАфриканската чума порази и териториите на ловно-стопански район „Патлейна“
Следваща статияНад 150 000 потребители следят за фалшиви касови бележки с мобилното приложение на НАП

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here