дом Общество Бурният вятър „усука“ камион на АМ „Хемус“, движението е пренасочено през село...

Бурният вятър „усука“ камион на АМ „Хемус“, движението е пренасочено през село Мадара

0
ДЯЛ

Бурният вятър спря движението етапна връзка на „Хемус“ в посока Варна, съобщиха от полицията.
Причината е усукан камион от силния вятър в района, Пътна полиция пренасочва движението през село Мадара, по стария път за Варна.
Очаква се техника да премести каросерията на автомобила. Ще бъде спряно движението изцяло, докато не бъде премахнат от пътното платно.
В Нови пазар пък вятърът е съборил топола на входа на града, движението в района е затруднено.
Паднало дърво по пътя Шумен – Велики Преслав на разклона за село Хан Крум, пътят блокиран. От полицията молят водачите да се движат внимателно.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПрокуратурата се самосезира за публикациите в испански медии за пране на пари, в които е замесено името на Борисов
Следваща статияПроблемът с гаргите отново „кацна“ за обсъждане в приемния ден на кмета на Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here