дом Други Бурният вятър събори дървета и клони в Шуменско

Бурният вятър събори дървета и клони в Шуменско

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com/Архив

В събота дежурните спасителни екипи са реагирали на шест сигнала за паднали дървета и клони, както и за опасно надвиснали предмети след силния порив на вятъра, съобщиха от ОД на МВР.
Премахнато е паднало дърво на пътното платно на ул. „Университетска” в Шумен. Оказана е и техническа помощ за обезопасяване със сигнална лента на опасно надвиснали от тераса на жилищен блок на ул. „Вичо Папазов” премети. Екип бил изпратен за премахване на паднало дърво върху платното на ул. „Строител” в Шумен. В обедните часове спасителен екип от Шумен премахнал паднало дърво на пътя между селата Радко Димитриево и Салманово. Премахнати са и паднали клони на бул. „Велики Преслав” и ул. „Добруджа” в Шумен.
Снимката е илюстративна
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВтора доза ваксина ще поставят в два кабинета в Шумен
Следваща статияПожар горя в Гробищния парк на Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here