дом Общество Бурният вятър „издуха“ предпазна ограда, събори саксии с цветя

Бурният вятър „издуха“ предпазна ограда, събори саксии с цветя

1
ДЯЛ

Бурният вятър събори предпазната ограда, поставена заради строително-ремонтни дейности пред Съдебната палата в областния град. „Жертви“ на силните пулсации на вятъра, които достигат до 32 метра в секунда станаха и десетки стойки за саксии с цветя в центъра.
Както вече 24shumen.com писа, за днес в Шуменско е обявен оранжев код за опасно време. Вятърът от запад-северозапад се усилва и e със средна скорост между 20 и 25 м/сек, с пулсации до 32 м/сек.
Тази нощ се очаква и рязко застудяване на времето.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПрогноза: Рекорден скок на горивата до края на годината
Следваща статияМалчуганите от детска градина „Слънце“ се обучаваха на безопасно поведение на пътя

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here