дом Общество БТТИК продължава с даренията за здравни и социални заведения

БТТИК продължава с даренията за здравни и социални заведения

0
ДЯЛ
Снимка: БТТИК

Българско-турската търговско-индустриална камара (БТТИ) направи нова серия от дарения за здравни и социални заведения в Шумен.
Защитни шлемове и гащеризони за еднократна и многократна употреба, 1 000 чифта ръкавици, 2 000 чифта калцуни, очила, престилки и други предпазни средства получиха медиците на първа линия в областната болница в Шумен.
Екипите на „Спешна помощ“, които също са изложени на сериозен риск за здравето си, получиха гащеризони и престилки за еднократна и многократна употреба, както и 1000 чифта защитни ръкавици.
Предпазни облекла и защитни шлемове получиха и в „Съдебна медицина“.
1000 чифта калцуни и 500 предпазни маски бяха дарени от Камарата и за Дома за стари хора в Шумен.
Дарението е направено от фирмите „Ивел-Ко“ от Шумен със собственик Ивелина Петкова и на „Караджъ турс“ от София, със собственик Джемал Кара. Двете фирми са членове на БТТИК. Дарението е осъществено и с финансовата подкрепа на Камарата.
От БТТИК призовават и други фирми да се отзоват на нуждите на онези, които днес са на първата линия в защита на нашето здраве.
24shumen.com
 

 

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадържаха за 72 часа 21-годишния шуменец, убил дядо си и баба си
Следваща статияСт. комисар Ялчън Расим: Двойното убийство е извършено с особена жестокост и дързост

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here