дом Общество БТТИК дарява 140 000 лева на МБАЛ-Шумен

БТТИК дарява 140 000 лева на МБАЛ-Шумен

0
ДЯЛ

140 000 лева ще предоставят като помощ на МБАЛ – Шумен от Българско-турската търговско индустриална камара (БТТИК). Средствата са събрани от членовете. Това съобщи за 24shumen.com изпълнителният директор на БТТИК Венцислав Венков.
Само преди броени дни пък 2 500 пакета с хранителни продукти, вода и дезинфектанти осигури Българско-турската търговско индустриална за блокирани шофьори, които чакат на българо – турската граница при КПП „Капитан Андреево“.
Дарението е от ръководството на Камарата и лично от председателя на Управителния съвет Фикрет Индже. Пакетите не са само са шофьорите, но и за всички които чакат да преминат.
„Хората се оплакват, че нямат средства за храна, вода и дезинфектанти. А раздадените храни са част от даренията, които БТТИК прави“, каза още Венцислав Венков.
Снимка: Архив на БТТИК
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУдължават се сроковете за подмяна на шофьорски книжки
Следваща статияБНБ обмисля възможност за временен мораториум на плащанията по кредити

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here